Meer resultaten voor safaritent serengeti

safaritent serengeti
Serengeti XL Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Safaritent Serengeti XL. Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer.
lening
serengeti tent XL Erika Van Tielen.
Want de Dordogne is een prachtstreek die je, tussen al dat leuks op de camping door, toch even moet gaan ontdekken! Met kinderen, Reizen camping le grand dague, campingvakantie, dordogne, Frankrijk, iris parc, luxe camping, luxe tent, op reis met kinderen, perigord, perigueux, safari tent, serengeti tent XL, vacansoleil, yogavakantie, yogaweek.
geld lenen zonder werk
SERENGETI LODGE www.algarvesafarilodge.be.
Aantal keer getoond.: De Serengeti Lodge 2 tot 6 pers. is identiek dezelfde safaritent als de Safari Lodge maar ligt helemaal alleen. De safaritent bevindt zich tussen onze olijfboomgaard. De vlonder is 9 M X 11 M. Je kan er zowel binnen als buiten eten en je beschikt over een privé zwembad van 7m X 4m.
uren registratie
Luxe safaritent huren Iris Parc.
Safaritent Serengeti XL. Deze safaritenten overtreffen de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleef je het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer.
Vloer tegels
Serengeti safaritent Campinglife.
Wil je net iets meer comfort, maar het avontuur van een safari? Dan is de safaritent Serengeti van Vacansoleil echt iets voor jou. Ga voor meer informatie over de Serengeti safaritent naar de website van Vacansoleil. Share dit artikel via.:
Onze ervaring op de glamping! De Huismuts.
Oftewel; een safaritent! Ik vergaapte mij meerdere malen aan de foto's' van de veranda en het hemelbed. Maar stiekem waren we nog het meest enthousiast over de bedstee. Ja, ik vond het net zo ongeloofwaardig klinken als jij nu waarschijnlijk. Een hemelbed én een bedstee in een tent? Maar het bestaat! En laat ik dan vooral ook het stapelbed niet vergeten. Bij aankomst ritste we de tent open en konden we het uiteraard niet laten ons op het hemelbed te laten vallen. Heaven on earth kon je het wel noemen. Een heuse boxspring in een tent met super zachte dekens en fijne kussens. Ik hield nu al van de glamping! Samen knuffelen op ons heerlijk grote hemelbed! De Serengeti is van binnen helemaal gebouwd uit steigerhout wat een stoere en robuuste uitstraling geeft.
Kamperen in een luxe safaritent van Vacansoleil bij Recreatiepark Ponderosa Noord Brabant, Baarle-Nassau.
Kamperen in een luxe safaritent. Vacansoleil safaritent te huur bij Recreatiepark Ponderosa. Luxe Safaritenten die volledig zijn ingericht; dat is de Serengeti XL. De stoere contouren, dat prachtige interieur, de magistrale afwerking: mooier kan het niet. En de kinderen, die slapen heerlijk in de bedstee.
Serengeti Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
De Serengeti staat op een stevige houten vlonder op een frame van hardhouten palen. Het massief houten tentframe en de stoere canvaswanden maken er een échte safaritent van. Waar vindt u de Serengeti safaritent? De Serengeti safaritent staat op verschillende topcampings in Europa.

Contacteer ons