Op zoek naar safaritent serengeti?

safaritent serengeti
Luxe safaritent huren Iris Parc.
En heeft u het geheime speelhuisje voor de kids al ontdekt? De Serengeti XL staat op een zware houten vlonder die rust op stevig in de grond verankerde hardhouten palen. Het massief houten tentframe en de stoere canvaswanden geven m dat onverwoestbare karakter. Specificaties Safaritent Serengeti XL.
Geld lenen zonder bank
Serengeti XL Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
U bent hier. Safaritent Serengeti XL. Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer.
chassis-demir.be
Onze ervaring op de glamping! De Huismuts.
Oftewel; een safaritent! Ik vergaapte mij meerdere malen aan de foto's' van de veranda en het hemelbed. Maar stiekem waren we nog het meest enthousiast over de bedstee. Ja, ik vond het net zo ongeloofwaardig klinken als jij nu waarschijnlijk. Een hemelbed én een bedstee in een tent? Maar het bestaat! En laat ik dan vooral ook het stapelbed niet vergeten. Bij aankomst ritste we de tent open en konden we het uiteraard niet laten ons op het hemelbed te laten vallen. Heaven on earth kon je het wel noemen. Een heuse boxspring in een tent met super zachte dekens en fijne kussens. Ik hield nu al van de glamping! Samen knuffelen op ons heerlijk grote hemelbed! De Serengeti is van binnen helemaal gebouwd uit steigerhout wat een stoere en robuuste uitstraling geeft.
woonkrediet simulatie
Glamping safari tent Serengeti.
Glamping safari tent Serengeti 1/6. Stacaravan Bali 2 Kamers 1/6. Mobile Home Tahiti 2 Kamers 1/6. Mobile Home Waikiki 3 Kamers 1/7. Tente de luxe Kalahari 2 Chambres 1/6. Tente Ottawa 2 Kamers 1/6. Tente Navajo 2 chambres 1/6. Glamping safari tent Serengeti.
Serengeti safaritent Campinglife.
Wil je net iets meer comfort, maar het avontuur van een safari? Dan is de safaritent Serengeti van Vacansoleil echt iets voor jou. Ga voor meer informatie over de Serengeti safaritent naar de website van Vacansoleil. Share dit artikel via.:
Safaritent Serengeti XL YouTube.
Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud aan ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer. Op de vorstelijke veranda is het heerlijk toeven.
SERENGETI LODGE www.algarvesafarilodge.be.
De Serengeti Lodge heeft een privé zwembad van 7 X 4. Verfrissend in de lente en de zomer! WIFI HOEK EN HONESTY BAR MET LOUNGEMUZIEK. Speelweide voor de kinderen met een trampolineschommelglijbaanzandbakwip, en safaritent vol met leuk speelgoed. Hier kan je nog in alle vrijheid ravotten!
Vacansoleil Serengeti Safari Tent YouTube.
Safaritent accommodatie Safari tenten op de camping Eurocamp.nl Duration: 113. Eurocamp 4249, views. Thandulula Luxury Safari Tents KwaZulu Natal South Africa Africa Travel Channel Duration: 122. Africa Travel Channel 4313, views. Safari Serengeti tours 2016 Serengeti National Park HD 1080p Duration: 1111.

Contacteer ons