Zoeken naar safaritent xl

safaritent xl
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Safaritent XL 6 personen Plattegrond. Safaritent 5 personen Plattegrond. Safaritent XL huren 6 personen. Afmeting tent: 40 m. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in onze exclusieve safaritenten XL. Geïnspireerd op de luxe tenten in Zuid-Afrika, maar dan met nog meer luxe.
operationele leasing berekenen
Safari Tent XL Camping La Tuque.
Safari Tent XL. Afmeting van 61 m2 met een binnenruimte van 37 m2 en een terras van 24 m2. Helemaal Glamping; eigentijds, stijlvol en compleet ingerichte Safari Tent XL. Voor deze royale tenten hebben we mooie plekken met veel ruimte uitgezocht waar u het back to nature-gevoel optimaal kunt beleven.
eps
Safaritent XL Maran Yachtcharter Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Luxe en comfortabele Safaritent aan het water. Type XL, onder andere met toilet, warm water en douche. Geschikt voor 5 personen. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in onze exclusieve safaritenten. Geïnspireerd op de luxe tenten uit Afrika, maar dan met meer luxe.
vergelijk rentevoeten
Serengeti Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Waar vindt u de Serengeti safaritent? De Serengeti safaritent staat op verschillende topcampings in Europa. Kijk in het overzicht hieronder. Kijk ook eens naar de Serengeti XL voor 6 personen. Camping Iris Parc Le Ty Nadan Bretagne. Camping Park Albatros Toscane.
tanksanering prijs
Safaritent XL Greencamp.
Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent XL! In de safaritent staat een steigerhouten keukenblok voorzien van wieltjes zodat je desgewenst heerlijk buiten kunt koken.
taxi airport charleroi
Een grote safari tent huren aan het water in Friesland!
Beschrijving van onze compleet ingerichte Safaritent XL. Voor u hebben wij een ruime tent van 45 m2 ingericht geschikt voor een comfortabel verblijf met vijf personen. De Safaritent is geplaatst op een vaste houten vloer van 6 bij 12 mtr!
Serengeti XL Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Safaritent Serengeti XL. Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer.
Safaritent XL 6 personen 40m2 Safaritent huren Eurocamp campingvakanties.
8 personen bestaan Volwassenen. Safaritent XL huren 6 personen. Voeg wat stijl en glamour toe aan uw verblijf in de buitenlucht met onze safaritenten. Safaritent XL 6 personen Plattegrond. Afmeting tent: 40 m. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in onze exclusieve safaritenten XL.

Contacteer ons