Zoeken naar safaritent xl

safaritent xl
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Safaritent XL 6 personen Plattegrond. Safaritent 5 personen Plattegrond. Safaritent XL huren 6 personen. Afmeting tent: 40 m. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in onze exclusieve safaritenten XL. Geïnspireerd op de luxe tenten in Zuid-Afrika, maar dan met nog meer luxe.
luxe tent
Safari Tent XL Camping La Tuque.
Safari Tent XL. Afmeting van 61 m2 met een binnenruimte van 37 m2 en een terras van 24 m2. Helemaal Glamping; eigentijds, stijlvol en compleet ingerichte Safari Tent XL. Voor deze royale tenten hebben we mooie plekken met veel ruimte uitgezocht waar u het back to nature-gevoel optimaal kunt beleven.
lenen zonder bank
Een grote safari tent huren aan het water in Friesland!
Beschrijving van onze compleet ingerichte Safaritent XL. Voor u hebben wij een ruime tent van 45 m2 ingericht geschikt voor een comfortabel verblijf met vijf personen. De Safaritent is geplaatst op een vaste houten vloer van 6 bij 12 mtr!
google ranking
Serengeti Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Waar vindt u de Serengeti safaritent? De Serengeti safaritent staat op verschillende topcampings in Europa. Kijk in het overzicht hieronder. Kijk ook eens naar de Serengeti XL voor 6 personen. Camping Iris Parc Le Ty Nadan Bretagne. Camping Park Albatros Toscane.
Safaritent XL Greencamp.
Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent XL! In de safaritent staat een steigerhouten keukenblok voorzien van wieltjes zodat je desgewenst heerlijk buiten kunt koken.
Bellegarde Les Fleurs Glamping in luxe safaritent.
Verder zijn er handdoeken om te douchen en theedoeken in de keuken. Indeling safaritent XL. Ideaal voor kleine gezinnen. Deze safaritent heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Safaritent M; De binnentent is 420, m x 45m, met buiten een terras van 4m x 2m.
Serengeti XL Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Safaritent Serengeti XL. Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een ├ęchte safarisfeer.
Safaritent XL 6 personen 40m2 Safaritent huren Eurocamp campingvakanties.
8 personen bestaan Volwassenen. Safaritent XL huren 6 personen. Voeg wat stijl en glamour toe aan uw verblijf in de buitenlucht met onze safaritenten. Safaritent XL 6 personen Plattegrond. Afmeting tent: 40 m. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in onze exclusieve safaritenten XL.

Contacteer ons