Op zoek naar serengeti safaritent?

serengeti safaritent
Serengeti XL Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
Safaritent Serengeti XL. Deze safaritent overtreft de stoutste kampeerdromen. In de Serengeti XL beleeft u het meervoud van ruimte, de overtreffende trap van luxe. De robuuste stijl, de natuurlijke houten vloer en de steigerhouten meubelen zorgen voor een échte safarisfeer.
persoonlijke lening fortis
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp.nl.
Met de elektrische verwarming aan, kunt u nog lang buiten blijven zitten. Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u!
optrekkend vocht binnenmuur
Vacansoleil en gasten co-creëren nieuwe Safaritent nrit.nl trends, nieuws en kennis op het gebied van leisure, toerisme en hospitality.
Algemeen directeur Bart van der Linden: Dit" is een project om trots op te zijn, Samen met onze gasten een nieuwe tent ontwikkelen en inrichten, dat is heel bijzonder. De Kalahari valt qua comfort en beleving precies tussen de bekende bungalowtent en de extra grote bijna 50m2 Serengeti Safaritent.
aanmelden google
Kamperen in een luxe safaritent van Vacansoleil bij Recreatiepark Ponderosa Noord Brabant, Baarle-Nassau.
Kamperen in een luxe safaritent. Vacansoleil safaritent te huur bij Recreatiepark Ponderosa. Luxe Safaritenten die volledig zijn ingericht; dat is de Serengeti XL. De stoere contouren, dat prachtige interieur, de magistrale afwerking: mooier kan het niet. En de kinderen, die slapen heerlijk in de bedstee.
lege inktpatronen inleveren belgie
Serengeti safaritent Campinglife.
Wil je net iets meer comfort, maar het avontuur van een safari? Dan is de safaritent Serengeti van Vacansoleil echt iets voor jou. Ga voor meer informatie over de Serengeti safaritent naar de website van Vacansoleil. Share dit artikel via.:
Onze ervaring op de glamping! De Huismuts.
Oftewel; een safaritent! Ik vergaapte mij meerdere malen aan de foto's' van de veranda en het hemelbed. Maar stiekem waren we nog het meest enthousiast over de bedstee. Ja, ik vond het net zo ongeloofwaardig klinken als jij nu waarschijnlijk. Een hemelbed én een bedstee in een tent? Maar het bestaat! En laat ik dan vooral ook het stapelbed niet vergeten. Bij aankomst ritste we de tent open en konden we het uiteraard niet laten ons op het hemelbed te laten vallen. Heaven on earth kon je het wel noemen. Een heuse boxspring in een tent met super zachte dekens en fijne kussens. Ik hield nu al van de glamping! Samen knuffelen op ons heerlijk grote hemelbed! De Serengeti is van binnen helemaal gebouwd uit steigerhout wat een stoere en robuuste uitstraling geeft.
Luxe safaritenten Iris Parc.
Le Ty Nadan Safaritent Serengeti. Le Ty Nadan Safaritent Serengeti. Le Ty Nadan Safaritent Serengeti. Geschikt voor 5 personen. De Serengeti is een superluxe safaritent voor 5 personen. Je beschikt over je eigen badkamer, een compleet uitgeruste keuken en een grote terras met gezellige zitjes.
Serengeti Safaritent Luxe tent Vacansoleil.
De Serengeti staat op een stevige houten vlonder op een frame van hardhouten palen. Het massief houten tentframe en de stoere canvaswanden maken er een échte safaritent van. Waar vindt u de Serengeti safaritent? De Serengeti safaritent staat op verschillende topcampings in Europa.

Contacteer ons