Resultaten voor safaritent

safaritent
Safaritent.
Je ziet steeds meer safaritenten met eigen sanitair. Hoe heerlijk is dat, een eigen douche en toilet in je tent. Wat mag je van een safaritent verwachten? Een safaritent is eigenlijk net een vakantiehuis, maar dan onder een canvas dak.
te huur spanje
Safaritent L voor maximaal 5 personen Greencamp.
Op al onze campings kun je gratis een bijzettentje plaatsen met uitzondering van camping Rives-du-Lac in de Provence. Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent L!
tent huren nederland
Logeren bij de boer: Ranch, Lodge, Barn of Safaritent FarmCamps.
Nog meer leuks. Speelhut in de tent. Ruim ingericht met een gezellige leefruimte, eigen toilet, keuken, koelkast en koud stromend water. Voor de kids is er een tot de nok toe gevulde Jumbo spellenkist. De Safaritent is er in een 4-persoons en een 6-persoons variant.
huis Spanje
Vakantie in een Safaritent Vacanceselect.com.
In deze tent komen het woon en kookgedeelte bij elkaar door het mooie kookeiland. De Safaritent Select beschikt over twee of drie slaapkamers én een eigen douche en toilet. U vindt de Safaritent Select in Toscane op de topcampings Orbetello camping Village en camping Norcenni Girasole Club.
Frankrijk
Safaritent, lodgetent of glampingtent kopen?
Het houten frame heeft een stoere robuuste uitstraling. Safaritent Safaritent met een gegalvaniseerd stalen frame eenvoudig zelf op en af te bouwen. Luxury Lodge Gepatenteerde Luxury Lodge, de ideale Safari Lodge die past binnen de afmetingen van een mobile home.
6 persoons tent
Safaritenten, lodgetenten en lodges huren? Supertrips.nl.
Tegenwoordig kun je in nagenoeg ieder land in Europa wel een safaritent boeken. Is het niet bij een lokale camping? Dan heb je er altijd wel kans op dat je Nederlanders treft die verhuisd zijn naar het betreffende land en een safaritent aanbieden voor toeristen.
Luxe safaritenten Vacansoleil.
Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent XL zelfs badderen in de badkamer met regendouche! De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer en een compleet uitgeruste keuken.
Safaritenten huren in Europa? Huur een luxe safaritent.
Ook als je op vakantie wilt met de kids, vindt je in een safaritent alle ruime waarin iedereen zich goed kan settelen. Luxe kamperen in een safaritent. Ons assortiment varieert van drijvende safaritenten tot lodgetenten op een open vlakte tussen de koeien!

Contacteer ons