Meer resultaten voor safaritent

safaritent
Safaritenten, lodgetenten en lodges huren? Supertrips.nl.
Tegenwoordig kun je in nagenoeg ieder land in Europa wel een safaritent boeken. Is het niet bij een lokale camping? Dan heb je er altijd wel kans op dat je Nederlanders treft die verhuisd zijn naar het betreffende land en een safaritent aanbieden voor toeristen.
Tent vakantie
Safaritent L voor maximaal 5 personen Greencamp.
Op al onze campings kun je gratis een bijzettentje plaatsen met uitzondering van camping Rives-du-Lac in de Provence. Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent L!
ingerichte tent
Safaritent Luxe kamperen doe je in een volledig ingerichte Villatent!
Onze Villatent Luxe is een compleet ingerichte safaritent, geschikt voor 5 personen. Met een nokhoogte van 33, meter voelt deze tent heel ruim aan! Je vindt in de tent alles wat je nodig hebt: een keuken, goede bedden, meubilair, een Nespresso-apparaat, hangmat en barbecue. Safaritent voor 6 personen.
luxe safari reizen zuid afrika
Luxe safaritenten Vacansoleil.
Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent XL zelfs badderen in de badkamer met regendouche! De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen.
luxe tent kopen
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u! Bekijk hieronder op welke campings u Eurocamp safaritenten kunt huren.
Frankrijk
Safaritent of glamping tent kopen?
Voor iedere klant maken wij een plan van aanpak bij de aanschaf van een safaritent. Op deze manier betrekken wij de klant in iedere fase van het proces. Meer weten of een bezoek aan de showroom plannen? Wereldwijd unieke projecten.
glamping tent kopen
Safaritent kamperen in een compleet ingerichte tent Bijzonder Plekje. Artboard.
Je ziet steeds meer safaritenten met eigen sanitair. Hoe heerlijk is dat, een eigen douche en toilet in je tent. Wat mag je van een safaritent verwachten? Een safaritent is eigenlijk net een vakantiehuis, maar dan onder een canvas dak.
Vakantie in een Safaritent Vacanceselect.com.
In deze tent komen het woon en kookgedeelte bij elkaar door het mooie kookeiland. De Safaritent Select beschikt over twee of drie slaapkamers én een eigen douche en toilet. U vindt de Safaritent Select in Toscane op de topcampings Orbetello camping Village en camping Norcenni Girasole Club.

Contacteer ons