Meer resultaten voor safaritent

safaritent
Safaritent, lodgetent of glampingtent kopen?
Het houten frame heeft een stoere robuuste uitstraling. Safaritent Safaritent met een gegalvaniseerd stalen frame eenvoudig zelf op en af te bouwen. Luxury Lodge Gepatenteerde Luxury Lodge, de ideale Safari Lodge die past binnen de afmetingen van een mobile home.
6 persoons tent
Luxe safaritenten Vacansoleil.
Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent XL zelfs badderen in de badkamer met regendouche! De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer en een compleet uitgeruste keuken.
vastgoed in spanje
Safaritent L voor maximaal 5 personen Greencamp.
Op al onze campings kun je gratis een bijzettentje plaatsen met uitzondering van camping Rives-du-Lac in de Provence. Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent L!
luxe tent
Safaritent. Artboard.
Je ziet steeds meer safaritenten met eigen sanitair. Hoe heerlijk is dat, een eigen douche en toilet in je tent. Wat mag je van een safaritent verwachten? Een safaritent is eigenlijk net een vakantiehuis, maar dan onder een canvas dak.
luxe tent huren
Tendi De safaritent en lodgetent zijn volledig ingericht.
De safaritent met badkamer. De Lodgetent met badkamer. In de tent. Wat zit er in de safaritent en lodgetent? We hebben de safari-lodgetenten zo ingericht en aangekleed dat je werkelijk weinig méér hoeft mee te nemen, alleen vakantiekleding en hand/theedoek en badhanddoeken.
Frankrijk
Vakantie in een Safaritent Vacanceselect.com.
In deze tent komen het woon en kookgedeelte bij elkaar door het mooie kookeiland. De Safaritent Select beschikt over twee of drie slaapkamers én een eigen douche en toilet. U vindt de Safaritent Select in Toscane op de topcampings Orbetello camping Village en camping Norcenni Girasole Club.
huis in Spanje
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Met de elektrische verwarming aan, kunt u nog lang buiten blijven zitten. Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u!
Logeren bij de boer: Ranch, Lodge, Barn of Safaritent FarmCamps.
Nog meer leuks. Speelhut in de tent. Ruim ingericht met een gezellige leefruimte, eigen toilet, keuken, koelkast en koud stromend water. Voor de kids is er een tot de nok toe gevulde Jumbo spellenkist. De Safaritent is er in een 4-persoons en een 6-persoons variant.

Contacteer ons