Zoeken naar luxe safaritent

luxe safaritent
Safaritent, lodgetent of glampingtent kopen?
Bedoeïenentent Door het origineel als inspiratie te gebruiken en dit te combineren met hedendaagse luxe en comfort, halen we een stukje Oosterse beleving naar Europa. Safari Lodge Een safaritent, welke aan de gehele voorkant open kan en biedt een ruim en geheel overdekt terras.
hergroeperen kredieten
Vakantie in een Safaritent Deluxe Vacanceselect.com.
Door het tentdoek aan de voorzijde in z'n' geheel op te rollen wordt het buitenleven gemakkelijk naar binnen gebracht. De nieuwe Safaritent Deluxe is nog luxer en groter dan de Safaritent Select. De Safaritent Deluxe is er in twee uitvoeringen, een type van 55 m en een type van maar liefst 64 m, en de perfecte glampingaccommodatie voor een luxe vakantie.
luxe tent
Safaritenten huren in Europa? Huur een luxe safaritent.
Ook als je op vakantie wilt met de kids, vindt je in een safaritent alle ruime waarin iedereen zich goed kan settelen. Luxe kamperen in een safaritent. Ons assortiment varieert van drijvende safaritenten tot lodgetenten op een open vlakte tussen de koeien!
fortis
Luxe Safaritent logeren bij de boer FarmCamps.
De luxe Safaritent is speciaal voor gasten die nog even moeten wennen" aan het idee van kamperen. Of voor de die-hard kampeerders die willen ervaren wat er nu precies met Glamping wordt bedoeld. De Safaritent is net als thuis en van alle gemakken voorzien.
Luxe safaritenten Vacansoleil.
Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent XL zelfs badderen in de badkamer met regendouche! De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer en een compleet uitgeruste keuken.
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Met de elektrische verwarming aan, kunt u nog lang buiten blijven zitten. Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u!
Luxe safaritent met privé sanitair huren Greencamp.
Bij Greencamp kampeer je in een van onze prachtige safaritenten welke te vinden zijn op kleine, sfeervolle campings in Nederland, Italië of Frankrijk. Wil je gebruik maken van extra luxe zoals eigen sanitair? Huur dan bijvoorbeeld een eigen safaritent met privé sanitair.
Safaritent Deluxe Glamping.nl.
Of je nu gaat voor een Safaritent, Lodgesuite, Boomhut of Airlodge: onze aangesloten partners en eigenaren zorgen er stuk voor stuk voor om jou een unieke en bijzondere glamping vakantie te laten beleven. Bij Glamping.nl bouwen we daarom elke dag aan de grootste collectie van glamourous camping en luxe kamperen.

Contacteer ons