Zoeken naar luxe safaritent

luxe safaritent
Luxe safaritenten in 7 Franse vakantiestreken frankrijk.nl.
Ook hier safaritenten met eigen sanitair, zicht op het meer en gegarandeerd geweldige sterrenhemels! Speciale meivakantie-aanbieding voor lezers van frankrijk.nl voor Le Tournesol Le Clos de Banes.: 50 korting op een verblijf in een luxe safaritent met badkamer in de meivakantie van 2018.
luxe tent
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Met de elektrische verwarming aan, kunt u nog lang buiten blijven zitten. Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u!
glamping tent kopen
Vakantie in een Safaritent Deluxe Vacanceselect.com.
Door het tentdoek aan de voorzijde in z'n' geheel op te rollen wordt het buitenleven gemakkelijk naar binnen gebracht. De nieuwe Safaritent Deluxe is nog luxer en groter dan de Safaritent Select. De Safaritent Deluxe is er in twee uitvoeringen, een type van 55 m en een type van maar liefst 64 m, en de perfecte glampingaccommodatie voor een luxe vakantie.
WC verstopt
Safaritent of glamping tent kopen?
Bedoeïenentent Door het origineel als inspiratie te gebruiken en dit te combineren met hedendaagse luxe en comfort, halen we een stukje Oosterse beleving naar Europa. Safari Lodge Een safaritent, welke aan de gehele voorkant open kan en biedt een ruim en geheel overdekt terras.
lenen
Safaritent Deluxe Glamping.nl.
Of je nu gaat voor een Safaritent, Lodgesuite, Boomhut of Airlodge: onze aangesloten partners en eigenaren zorgen er stuk voor stuk voor om jou een unieke en bijzondere glamping vakantie te laten beleven. Bij Glamping.nl bouwen we daarom elke dag aan de grootste collectie van glamourous camping en luxe kamperen.
luxe tenten te koop
Safaritenten Frankrijk Ontdek luxe safaritenten in Frankrijk.
s Avonds keer je terug naar de glamping waar je vanaf je eigen terras nog heerlijk kunt nagenieten van de dag met een glaasje wijn en een frans kaasje op stokbrood. Luxe kamperen in een safaritent op een glamping Frankrijk begint bij Glampings!
Luxe Safaritent logeren bij de boer FarmCamps.
De luxe Safaritent is speciaal voor gasten die nog even moeten wennen" aan het idee van kamperen. Of voor de die-hard kampeerders die willen ervaren wat er nu precies met Glamping wordt bedoeld. De Safaritent is net als thuis en van alle gemakken voorzien.
Luxe safaritent met privé sanitair huren Greencamp.
Bij Greencamp kampeer je in een van onze prachtige safaritenten welke te vinden zijn op kleine, sfeervolle campings in Nederland, Italië of Frankrijk. Wil je gebruik maken van extra luxe zoals eigen sanitair? Huur dan bijvoorbeeld een eigen safaritent met privé sanitair.

Contacteer ons