Resultaten voor te koop safaritent

te koop safaritent
Safaritent of glamping tent kopen?
Bedoeïenentent Door het origineel als inspiratie te gebruiken en dit te combineren met hedendaagse luxe en comfort, halen we een stukje Oosterse beleving naar Europa. Safari Lodge Een safaritent, welke aan de gehele voorkant open kan en biedt een ruim en geheel overdekt terras.
verkoop auto particulier
Vind safaritent op Marktplaats.nl.
Stuur een email voor beschikbaarheid en de aanbiedingsprijs. Safaritent onze safaritent is vanaf 1/2 september te koop. Na 2 seizoenen op texel is het voor ons weer tijd voor iets anders. De safarti tent is aangepast op de wind aan het strand met extra scheerlijnen.
WC verstopt
Safaritent kopen? Bekijk de tenten en inventaris van Vodatent.
Vodatent biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons verhuur-marketingprogrammma als je besluit om een safaritent te kopen. In ons programma werken wij samen met strategische partners om een zo hoog mogelijk rendement uit jouw safaritenten te halen.
taxi leuven zaventem
Compleet ingerichte safaritenten en lodges Outstanding.
Glamping accommodaties met een eigen karakter, allen uniek in maatvoering en hierdoor zeer efficiënt en praktisch in te richten. Bekijk alle modellen. Trek nog meer gasten naar uw camping. Met een Outstanding safaritent of lodge wordt uw camping ook aantrekkelijk voor een ander publiek.
tenten te koop
Safaritenten met prive sanitair 2dehands.be.
De drie luxe safari-tenten met privé sanitair hebben alle drie een grote eigen plek met uitzicht op het zwembad, in de afwaskeuken staat een wasmachine en bij Uw eigen tent een droogmolenook, is er een hetelucht oven voor eventueel een pizza warm te maken die in alle smaken te koop is in de supermarkt Carrefour.De safaritenten hebben een bbq en ligstoelen bij de tenter, zijn babybedjes en kinderstoelen beschikbaar gratis. Natuurlijk ook gratis wifi op uw terras van de safaritent.
Vind safaritent in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
Ouroux en Morvan, FR. Thule residence g2 400 cm breed, 250 diep, max hoogte 260 cm in goede staat, zeilen en ritsen ok. safaritent safaritenten nieuw en gebruikt. Beschrijving: te koop safaritenten nieuw en tweede hands. Nu ook met houten palen.
gebruikte safaritenten glamping Stijlvol Kamperen.
grondkuip in slaapvertrekken. alle ramen en deuren te openen. ramen en deuren voorzien van horren. frames groen of gegalvaniseerd. Copyright 2011 2018 Stijlvol Kamperen Safaritenten. uw verhuuraanbod via ons. wat kost een safaritent. Copyright 2011 2018 Stijlvol Kamperen Safaritenten Disclaimer.
glamping tent kopen bell tent safaritent kopen prijs.
Wat u ook kiest, een Outstanding safaritent biedt u veel gemak en laat uw gasten eindeloos genieten van een glamping-vakantie. Promotioneel Luxe Safaritent Te Koop, Koop Luxe Safaritent Te Koop promotionele producten en items van Luxe Safaritent Te Koop fabrikanten en leveranciers op Luxe Safaritent Te Koop.alibaba.com.

Contacteer ons