Op zoek naar 2e hands safaritent?

2e hands safaritent
Vind safaritent in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
Nieuw vanaf euro1995; ex btw diverse maten: 6x7m met 5x5m binnentent; 6x9m met 5x7m binnentent en 6x11m met 5x9m. Grote zware safaritent 7x11 meter. Begin vorig jaar hebben we een safaritent 3e hands gekocht voor weinig geld en er een jaar veel plezier van gehad.
2dehands partytent
Safaritent Kopen te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Er zijn meerdere types leverbaar en zelf maatwerk is mogelijk. Daarnaast kunnen wij deze tenten plaatsen. Wij leveren ook een volledige inrichting en de vloeren. Kijk op onze website voor meer details. Stijlvol Kamperen Safaritentenverhuur Bedrijf 7 jaar actief op Tweedehands.net.
online lening
tweedehands safaritenten te koop glamping Stijlvol Kamperen.
STIJLVOL KAMPEREN GLAMPING TOTAAL LUXE SAFARITENTEN INRICHTINGEN SAFARITENTEN MET HOUTEN FRAME. Safaritent Comfort Luxe. Safaritent houten frame. Ga naar de inhoud. Gebruikte Safaritenten tweedehands Safaritenten. Wij vervangen regelmatig onze eigen verhuur safaritenten en bieden deze tenten als goede gebruikte tweedehands tent aan en ons aanbod wisselt regelmatig.
tuinfeest organiseren thuis
Safaritent of glamping tent kopen?
Bedoeïenentent Door het origineel als inspiratie te gebruiken en dit te combineren met hedendaagse luxe en comfort, halen we een stukje Oosterse beleving naar Europa. Safari Lodge Een safaritent, welke aan de gehele voorkant open kan en biedt een ruim en geheel overdekt terras.
loodgieters
Maharadja Tenten verkoop/verhuur Kamperen.
Qua gebruik gaan ze jarenlang mee en zijn dus zeer robuust.Tegen een geringe meerprijs bouwt ons montage-team de tent voor u op.Meer informatie over kampeermogelijkheden kunt u vinden op de Tentengids. Wilt u meer informatie over de safaritenten dan kunt u ons mailen.
Ingerichte safaritent kopen Glamping Lodges.
GlampingLodges biedt niet alleen maar safaritenten te koop aan; wij kunnen uw safaritent ook op een klantvriendelijke manier bij u afleveren. Naast dat u bij ons een volledig ingerichte safaritent kunt kopen, kunnen wij ook diverse installaties voor u aanleggen.
Overige tenten Tenten 2dehands.be.
Kleur is groen blauw. 21 juli 2018 1448: Hasselt. nieuwe pop-up tent 1 keer in geslapen in heel goede staat niets aan kan opgezet worden afte halen in Stekene of Overmere pop up tent seconde t. 21 juli 2018 1316: Berlare.
www.safarilodgetent.nl HOME.
Voor uw safaritent hebben wij stoere steigerhouten meubelen uit eigen atelier. Eigen ontwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Of net dat beetje extra voor uw gasten; comfortabele ligstoelen en regisseursstoelen. U bent van harte welkom om een compleet ingericht showmodel te komen bekijken in het groene hart van Frankrijk; de Limousin.

Contacteer ons