Resultaten voor safaritent belgie

safaritent belgie
Luxe safaritenten te huur op kleine campings Greencamp.
Als je belang hecht aan een persoonlijke en rustieke sfeer, een met stijl ingerichte safaritent op ruime plaatsen 100 tot 400m2 / verschilt per camping en je houdt daarnaast van natuur en elkaar vermaken in plaats van vermaakt te worden?
geld
Safaritenten in Belgische Ardennen Namen België Supertrips.
De tenten zijn sfeervol ingericht, gemaakt van robuust canvas en zijn gebouwd op een houten vlonder. Een safaritent heeft een ruime afmeting van 35 vierkante meter en beschikt over 2 gescheiden slaapruimten, één met een tweepersoonsbed en in de andere staan twee stapelbedden of één stapelbed met een kinderbedje.
ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst
Safaritenten, lodgetenten, glampingcaravans huren in België Huurtent.nl.
Safaritent met eigen toilet. In België Tegen de Franse grens vlak bij de zee langs één van de diepste waterlopen in West-Vlaanderen ligt Hoeve den Overdraght. Behalve het melkvee grazen er speciale en zeldzame schapen in de weiden. Zij bezorgen ons wollige warmte.Het moderne landbouwbedrijf was ooit één van de vele boerderijtjes in het landschap.
schoonmaak antwerpen
Safaritenten, lodgetenten, glampingcaravans huren in België Huurtent.be.
Top 10 meer en rivier. Safaritent, lodgetent en glamping stacaravans. Safaritenten geen sanitair. Safari-lodgetenten met sanitair. 5 campings gevonden. Overzicht Safari en Lodgetenten te huur op campings in België. De luxe van een stacaravan met de charme van een tent!
Zaventem Brussel
Verhuur van een ingerichte Safaritent om comfortabel te kamperen.
Opbergruimte: gedaan met de valiezen onder het bed te proppen en de eetwaren ergens op te stapelen, de Safaritent biedt specifieke opbergkistjes waar u al uw persoonlijke bezittingen in kunt opbergen, zonder dat uw vakantieverblijf rommelig wordt. De voordelen van het huren van een safaritent voor een ongedwongen kampeervakantie.
Safaritenten in België aan het zoeken? Bekijk ons aanbod Supertrips.nl.
Safaritent huren België. Luxe kamperen in een Safaritent. Boek snel je Glamping voor 2018. Vroegboekacties met hoge korting. Zijn jullie je alvast aan het oriënteren voor de vakantie van 2018? Bekijk dan snel onze Glampings. Maar wat is Glamoureus kamperen?
Glamping België in een safaritent of lodgetent.
Welke typen glamping accommodaties zijn er? De meest gangbare accommodaties zijn de safaritent, de lodgetent en de extra luxe stacaravan bij Suncamp een sunlode geheten. Extra aanvullende informatie over glamping en het aanbod per aanbieder vindt u op de Glampingpagina.
Safaritent.
Safaritent met sanitair. Safaritent met kachel sanitair. Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

Contacteer ons