Op zoek naar tendi safaritent?

tendi safaritent
Tendi De verschillende Tendi tenten.
In de glamping tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis Orlando in Chianti 2-pits elektrisch en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, thermoskan, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de tent is vaste verlichting en stroom aanwezig. Tendi heeft 3 typen glamping tenten.: Safaritent met badkamer.
Googel
Tendi Safaritent en lodgetent in het nieuws.
Ook waait er weleens een verkoelend windje door je huiskamer en fladdert er een vlinder naar binnen. 04 January 2013. Met zijn stevige houten vloer, stoer keukenblok en comfortabele boxspringbedden, kun je de Tendi Safaritent mét sanitair bijna geen tent meer noemen.
vintage artikelen
Tendi De safaritent en lodgetent zijn volledig ingericht.
De safaritent met badkamer. De Lodgetent met badkamer. In de tent. Wat zit er in de safaritent en lodgetent? We hebben de safari-lodgetenten zo ingericht en aangekleed dat je werkelijk weinig méér hoeft mee te nemen, alleen vakantiekleding en hand/theedoek en badhanddoeken.
IKEA
Tendi Safaritent met badkamer.
In de tent. Tendi Safaritent met badkamer. De safaritent met eigen badkamer is 38m. De safaritent heeft 4 slaapplaatsen in de tent. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, wel zo makkelijk.
cheap
Tendi safaritenten glamping Europa. Artboard.
Kindvriendelijke vakantie in Europa Safaritent in Frankrijk Op vakantie in een safaritent in Nederland Glamping in Nederland. Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk.: Tenuta delle Ripalte Safaritenten. Elba vanaf 549 per week. 2 5 pers. Romita Toscane Tendi safaritenten Italië.
leningen
Tendi Italië.
In de tent. Tendi safari lodgetent Italië. Boek een luxe safaritent of lodgetent in Italië. Italië is een vakantiebestemming bij uitstek. De culturele rijkdom, schitterende natuur, uitstekende keuken zijn kenmerken voor dit veelzijdige vakantieland. Toscane is een van de bekendste streken.
Tendi De Safaritent.
In de tent. De Tendi Safaritent. De safaritent is 35m2. Deze safaritent heeft 4 slaapplaatsen in de tent. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, wel zo makkelijk.
Tendi Safaritent Glamping.nl.
De Tendi Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Je kunt na een dag wandelen, fietsen of sightseeing in de omgeving, heerlijk voor de tent relaxen op de houten veranda voorzien van een luifel. Interieur van de Tendi Safaritent. De Tendi Safaritent: een avontuurlijke variant van glamping!

Contacteer ons